Tarife sezon 2024

Ideal pentru un concediu de vis la mare în stațiunea Neptun

Tarifele sunt pe cameră/apartament pentru 1 sau 2 adulți cu mic dejun inclus. La apartament, cazarea pentru 2 copii cu vârsta sub 18 ani este gratuită, achitandu-se doar costul pentru mic dejun. În cazul in care sunt 3 sau 4 adulti, se adaugă o taxă de 50 de lei/zi/pers adultă + mic dejun*.

Discount EB:

  • plata unei nopți de cazare la 3 zile după emiterea facturii proforme și diferența până la pe 31.05.2023

POLITICI COPII ȘI PATURI SUPLIMENTARE:

Capacitatea camerei este de doi adulti și doi copii cu vârsta de până la 18 ani. Cazarea este gratuită pentru un copil până în 11 ani care folosește același pat cu părinții achitându-se doar mic-dejun.
Pentru copiii de peste 11 ani este obligatoriu pat suplimentar. În caz că sunt 2 copii în cameră (indiferent de varstă) este obligatoriu un pat suplimentar + mic dejun.
Cost pat suplimentar:    50 lei/zi*
Cost mic dejun copii:     0-2 ani gratuit; 2 până la 18 ani : 35 lei*
Cost mic dejun adulți:   35 lei*

*nu se aplică discount-ul EB sau alte promoții

În momentul în care doriți o rezervare fermă, vă rugăm să trimiteți o solicitare în acest sens la adresă de e-mail office@hoteltomis.ro, unde să specificați perioada pentru care doriți rezervarea, nume prenume, adresa completă pentru facturare, iar ulterior veți primi detalii pentru plata avansului.

Pentru alte informații, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail office@hoteltomis.ro sau să ne contactați la numărul: 0734-88 99 00.