Tarife sezon 2019

Ideal pentru un concediu de vis la mare în stațiunea Neptun

 Tarife sezon 2019 Hotel Tomis Neptun

Tarifele sunt exprimate în LEI, conțin TVA 5% și sunt pe noapte cu mic dejun inclus.

Pentru Tarifele din anul 2019,
vă rugăm să dați click aici:

Se va deschide un fișier în format pdf cu tarifele, informațiile importante și politicile de Early-Booking.

Important pentru cine achită cu vouchere de vacanță:

Dacă doriți să rezervați cu tichete de vacanță, vă rugăm să ne trimiteți o cerere de rezervare pe e-mail cu datele dvs, perioada rezervării, nr persoane, dacă aveți copii-vârsta lor. Noi vă vom trimite o proformă, achitați avansul de 300 Lei, iar diferența o achitați prin vouchere la sosire.

Rețineți că suma achitată în avans NU se returnează. Aceasta se facturează pe numele celui ce efectuează plata, la fel și voucherele. Nu se poate modifica numele titularului facturii, iar titularul tichetelor trebuie să fie prezent în momentul cazării.

Noutăți:

Începând cu sezonul 2019, Hotel Tomis a încheiat o colaborare cu plaja Bali Beach & Restaurant (în zona La Steaguri), unde vă punem la dispoziție o vastă plajă privată și servicii de masă cu servire în regim de autoservire și a-la-carte.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să achitați la hotel cu tichetele sau cardul de vacanță cât anume doriți să consumați, noi vă eliberăm un voucher și astfel puteți servi mesele de prânz și cina sau puteți achita plaja cu acest voucher.

Vă așteptăm!

Tarifele sunt valabile pt minim 3 nopți. Pentru o noapte sau 2 nopți
se mai adaugă un procent de 30% în plus din contravaloarea unei nopți de cazare.

În momentul în care doriți o rezervare fermă, vă rugăm să trimiteți o solicitare în acest sens la adresă de e-mail office@hoteltomis.ro, unde să specificați perioada pentru care doriți rezervarea, nume prenume, adresa completă pentru facturare, iar ulterior veți primi detalii pentru plata avansului.

Pentru alte informații, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail office@hoteltomis.ro.