Informații importante

Ideal pentru un concediu de vis la mare în statiunea Neptun

Hotelul Tomis este format din P+3 etaje. Camerele de la etaj dispun de un balcon, cele de la parter și apartamentele sunt fără balcon.

Facilități hotel:

– restaurant/terasă cu sistem de mic dejun,
– terasă cu bar/snackuri,
– loc de joacă,
– parcare gratuită (în limita locurilor disponibile),
– wi-fi gratuit,
– cameră bagaje.

Informații importante:

 1. Rezervările achitate în avans, indiferent de procent sunt nerambursabile*.
 2. Sejurul sau mesele se pot achita și cu card de vacanță.
 3. Check-in-ul se face de la ora 18.00. În cazul în care există disponibilitate turiștii se pot caza
  mai devreme.
 4. Check-out: până la ora 11:00.
 5. Late check-out (doar dacă nu este rezervată camera): între orele 11:00 – 14:00, se achită la recepție 75 Lei, între orele 14:00 – 16:00 se achită suma de 150 Lei, iar după ora 16:00 se achită tariful aferent ultimei nopți de cazare. Se avizează recepția cu o cel puțin o zi înainte și doar după plată este confirmat Late C/O.
 6. Recomandăm folosirea seifurilor disponibile la recepție pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta hotelului.
 7. Apartamentele sunt formate din două camere, dormitor cu pat    matrimonial, living cu canapea extensibilă, baie cu duș.
 8. Camerele si apartamentele dispun de: TV LCD, mini răcitor, A/C, băi cu duș.
 9. Nu se acceptă cazarea persoanelor cu animale de companie.

Sănătatea și siguranța oaspeților și angajaților noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire în linie cu recomandările autorităților.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a efectua modificări asupra programului de funcționare și asupra destinațiilor spațiilor comune, fără o notificare prealabilă.
Vă mulțumim pentru interesul acordat hotelului nostru și vă așteptăm să petreceți timp de calitate la noi! Vacanțe cât mai plăcute la hotel Apollo!
Banii se vor rambursa sau păstra pentru rezervări viitoare doar în cazul în care nu pot fi onorate din cauza unei situații de urgență care face imposibilă prestarea serviciilor de către hotel.

În momentul în care doriți o rezervare fermă, vă rugăm să trimiteți o solicitare în acest sens la adresă de e-mail office@hoteltomis.ro, unde să specificați perioada pentru care doriți rezervarea, nume prenume, adresa completă pentru facturare, iar ulterior veți primi detalii pentru plata avansului.

Pentru alte informații, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail office@hoteltomis.ro sau să ne contactați la numărul: 0734-88 99 00.